Kontakta oss direkt
X Choose your country
ClickitUp Global Global
da_DK Denmark
nb_NO Norway
en_GB UK
fi_FI Finland
de_DE Germany
es_ES Spain
fr_FR France
nl_NL Netherlands
pl_PL Poland
sv_SE Sweden
Designed and produced in Sweden
+46 (0)10-4804700 | Återförsäljare

MALMÖ AROUND THE BLOCK

Vi vågar säga att Malmö och dess omgivningar nästan har hundra uteserveringar med ClickitUp®. För en tid sedan lyfte vi fram Lilla Torg, men ClickitUp® kan hittas på många charmiga platser i och runt Malmö. Låt oss ta dig med på en tur runt kvarteret i Malmö.

På Ateljén i Limhamn förvandlar ClickitUp® uteserveringen till en fantastisk oas där besökare kan njuta av sina delikatesser skyddade från väder och vind. Malmö är en stad full av otroligt intressanta kvarter med mångsidiga restauranger från olika delar av världen. Det är fantastiskt att se hur många restauranger som har valt att skydda sina gäster med ClickitUp®.

Förutom Ateljén i Limhamn lyfter vi fram Triangeln och Malmö Saluhall. BRIXX och Mats Wedbäck har levererat alla installationer. Arkitekt Karin Sundberg på Karin Sundberg Arkitektur står bakom etableringarna vid Triangeln och Malmö Saluhall.

Njut av hela Malmö stad!

FÖR ETT DYNAMISKT HALMSTAD

Vi är engagerade i att skapa en levande stadsmiljö i Halmstad, där människor kan samlas, umgås och fira! Med våra flexibla glaslösningar vill vi skapa

Läs mer »