Kontakta oss direkt
Designed and produced in Sweden
+46 (0)10-4804700

Entreprenad

– Glasräcke till byggprojekt

Vi tror på tillsammans

Vårt nära samarbete med våra kunder och leverantörer ger oss i många lägen fördelar – både gällande tjänster, material och innovationer. Vi tror på relationer som bygger på win-win – och att det är tillsammans som vi levererar de bästa byggprojekten!

ClickitUp®Glasräcke är resultatet av produktutveckling där vi tillsammans med våra leverantörer drivit projekt för att utveckla produkter som matchar marknadens höga krav. 

Vi är mycket stolta över de samarbeten som vi utvecklat genom åren!

Feststämning på balkong med Clickitup

Vi är experter på glas i rörelse

Vårt knowhow gällande glas och aluminium är stort. I byggprojekt hjälper vi gärna dig i föreskrivande och/eller beställande led med goda råd och projektering. Kontakta oss så diskuterar vi vilken variant av glasräcke som är mest lämpad för ditt specifika byggprojekt.

Låt oss rita upp lösningen för ditt projekt!

Våra duktiga medarbetare hjälper gärna till och ritar upp byggprojekt på uteplatsen, terrassen, balkongen eller uteserveringen med rätta varianten av glasräcke. Vi hjälper dig! 

Ett glasräcke – flera varianter

Det finns flera olika varianter av ClickitUp®Glasräcke. Produktutveckling av ursprungsvarianten ClickitUp, som kännetecknas av sin höj- och sänkbara funktion, har resulterat i varianter för både balkong, glasräcke innanför befintligt räcke, ClickitUpInside, och det vi kallar fast räcke, CiUFixed.

Nyheten CiUFlex beställs som ett fast glasräcke med möjlighet att uppgradera med vindskydd. Det går enkelt och smidigt att beställa samt montera den separata övre rörliga delen i efterhand. Finns för både markplan och balkong.

Vindlastberäkning?

För att kunna rekommendera glasräckets maximala breddmått för specifikt projekt utför våra glasräckesexperter vindlastberäkning på samtliga byggprojekt.

Kvalitet och säkerhet

Det viktigaste för oss är slutanvändarens säkerhet! För ErgoSafe, företaget bakom ClickitUp®glasräcke, är kvalitetsfrågor ständigt i fokus.

Svenskt & hållbart

Vår filosofi gällande hållbart företagande är att värna om människan, miljön och samhället samtidigt som företagets lönsamhet är central. Vi tar ansvar!

Våra kunder

Byggprojekt med ClickitUp®Glasräcke