Kontakta oss direkt
X Choose your country
da_DK Denmark
nb_NO Norway
en_GB UK
fi_FI Finland
de_DE Germany
es_ES Spain
fr_FR France
nl_NL Netherlands
pl_PL Poland
sv_SE Sweden
Designed and produced in Sweden
+46 (0)10-4804700 | Återförsäljare

ClickitUp – ett premium glasräcke

Glasräcket ClickitUp® har utvecklats utifrån ambitionen att kombinera design, kvalitet, säkerhet och funktion i ett. Glasräckets stilrena siluett är sprungen ur kombinationen glas, aluminium och limningstekniken structural glazing – vilket innebär att glaset limmas direkt på aluminiumprofilerna. Denna kombination skapar glasräckets minimalistiska uttryck med glasets transparens i fokus.

Glasräcket ClickitUp® är resultatet av en framgångsrik produktutveckling. Materialet och alla detaljer är noga utvalda och speciellt utvecklade för att klara hårt klimat och marknadens höga förväntningar.

Vi vill alltid leverera den bästa lösningen med våra glasräcken för användarens uteplats, terrass, balkong eller uteservering. För att matcha detta har vi utvecklat flera olika varianter av glasräcken.

VED-Lund-ClickitUp

Med eller utan vindskydd?

Över åren har ClickitUp® utvecklats och idag finns flera varianter av glasräcket. Idag är det möjligt att få ClickitUp® både med och utan vindskydd. Glasräcket har också produktutvecklas för klara olika montage. Läs mer om de olika varianterna av glasräcken här

ClickitUp® är mönsterskyddad av ErgoSafe AB. Design right 002416248. 001-005. 3/3 2014 och all tillverkning sker i ErgoSafes lokaler i Halmstad.

ClickitUp® glasräcke levereras som färdigmonterade sektioner. Dessa sektioner länkas vid montering samman till ett system med hjälp av dubbeltopplock och dubbelmarkfäste.

ClickitUp – orginalet av höjbara glasräcken

ClickitUp® lanserades 2014 och är orginalet av höj och sänkbara glasräcken med fria glaskanter. ClickitUp® – levererar en nästintill glasklar utsikt.

Som skydd för vinden, utan att göra avkall på utsikten finns våra höj och sänkbara glasräcken. I samma eleganta och stilrena design har vi även glasräcken med endast ett fast nedre glas. 

Vår senaste produktutveckling finns i varianter för både markplan och balkong och är baserad på orginalkonstruktionen av ClickitUp®. Det som skiljer sig åt från orginalet är att det är möjligt att beställa fast och rörlig del vid olika tillfällen.

Både CiUFlex och CiUBalconyFlex går enkelt och smidigt uppgradera med den rörliga del som våra höj och sänkbara glasräcken har.
.

Prisförslag?

Fyll i kontaktformuläret om du vill ha en offert eller bli kontaktad av en av våra säljare.

Vi hjälper dig gärna

Hör gärna av dig om du har funderingar, frågor eller ett spännande projekt på gång.

Bildgalleri

Kika in i vårt bildgalleri och inspireras av olika projekt där glasräcket ClickitUp® använts.

ErgoSafes glasräcke med varumärke ClickitUp® är mönsterskyddad genom: Design right 002416248. 001-005. 3/3 2014.
Vårt mönsterskydd innebär att ingen annan aktör har laglig rätt att tillverka, sälja eller importera kopior av ErgoSafes glasräcke inom EU.