Kontakta oss direkt
Designed and produced in Sweden
+46 (0)10-4804700

CiUFlex – ett mer hållbart glasräcke

ErgoSafe följer trenden att uppgradera

ErgoSafes senaste produktutveckling är glasräcken med funktionen Flex som innebär att användaren av räcket lätt uppgraderar sitt fasta räcke med ett vindskydd. Innovationen öppnar upp för nya hållbara affärsmöjligheter. Dels på grund av möjligheten att uppgradera med ett övre rörligt glas men också att konstruktionen gör det möjligt att beställa fast och rörlig del vid olika tillfällen av olika beställare men till samma byggprojekt. Eftermontaget går enkelt och smidigt att utföra och när montaget är klart så har CiUFlex samma utförande och utseende som ClickitUp. Genom att erbjuda möjlighetern att uppgradera Flex i efterhand motverkas överkonsumtion. 

Flex - erbjuder eftermontage av vindskydd

ErgoSafe innovationsförmåga är en av företagets framgångsfaktorer och har bland annat lett till flera olika varianter av ClickitUp® har utvecklats för att möta användarens behov av glasräcke.

”Funktionen att kunna uppgradera räcket i efterhand ger nya möjligheter. Exempelvis går det att beställa en fast och en rörlig del vid olika tillfällen av olika beställare men till samma byggprojekt, vilket vi ser som en enorm fördel – helt i hållbarhetens anda.” Säger Fredrik Johansson, VD på Ergo Safe.

CiUFlex är en ny produkt på marknaden (Patent pending 20158013.1.).

Familj sitter på sin terass i solnedgången

CiUFlex - ett glasräcke möjligt att återvinna

Alla våra glasräcken utvecklas, produceras och tillverkas i vår egen fabrik i Halmstad. Våra lokaler är modernt utrustade och vi har en arbetsmiljö av högsta klass. Detta tillsammans med våra välutbildade medarbetare garanterar vi att du får ett glasräcke av högsta kvalité som dessutom är producerat i fullt återvunnet  material i Sverige. ClickitUp har funnits påmarknaden sedan 2014 och har sedan dess vidareutvecklats med flera olika lösningar och varianter.

Made in Sweden

Vi är stolta över att vi är ett producerande företag med all vår produktion och utveckling i Sverige. Vi ser många fördelar med att vi kan styra och påverka stora delar av vår värdekedja.

Tillsammans gör vi bättre

Vi vill jobba tillsammans med andra som också gör bra val för miljön och verkar hållbart. Genom att vi äger vår produktion så har vi möjlighet att helt påverka vem vi samarbetar med.

Vår RAKET leder oss

Vi värdesätter delaktighet, ett öppet klimat där alla medarbetare blir hörda och inkluderade. På ErgoSafe har vi tillsammans utvecklat våra ledord som bildar vår RAKET.

ErgoSafes glasräcke med varumärke ClickitUp® är mönsterskyddad genom: Design right 002416248. 001-005. 3/3 2014.
Vårt mönsterskydd innebär att ingen annan aktör har laglig rätt att tillverka, sälja eller importera kopior av ErgoSafes glasräcke inom EU.