Kontakta oss direkt
Designed and produced in Sweden
+46 (0)10-4804700

En WIN-WIN investering

En ny kompressor - flera fördelar

I linje med vårt åtagande om bättre och mer effektiva operationer med ett starkt fokus på hållbarhet i vårt dagliga beslutsfattande har vi investerat i en ny kompressor. Vår investering i en ny kompressor är inte bara bra för en grönare framtid, den har också en bullerdämpande effekt, vilket naturligtvis är bra för vårt team.

På ErgoSafe uppskattar vi win-win-situationer, och vår nya kompressor levererar precis det.

De hållbarhetsfördelar som vi uppnår grundar sig på:

✅ Energieffektivitet
✅ Minskad utsläpp
✅ Lång livslängd
✅ Bullerdämpning
✅ Hållbar tillverkning

Made in Sweden

Vi är stolta över att vi är ett producerande företag med all vår produktion och utveckling i Sverige. Vi ser många fördelar med att vi kan styra och påverka stora delar av vår värdekedja.

Tillsammans gör vi bättre

Vi vill jobba tillsammans med andra som också gör bra val för miljön och verkar hållbart. Genom att vi äger vår produktion så har vi möjlighet att helt påverka vem vi samarbetar med.

Vår RAKET leder oss

Vi värdesätter delaktighet, ett öppet klimat där alla medarbetare blir hörda och inkluderade. På ErgoSafe har vi tillsammans utvecklat våra ledord som bildar vår RAKET.

ErgoSafes glasräcke med varumärke ClickitUp® är mönsterskyddad genom: Design right 002416248. 001-005. 3/3 2014.
Vårt mönsterskydd innebär att ingen annan aktör har laglig rätt att tillverka, sälja eller importera kopior av ErgoSafes glasräcke inom EU.