Kontakta oss direkt
Designed and produced in Sweden
+46 (0)10-4804700

ClickitUp Glasräcken

Altanräcke i glas

Ett glasräcke – flera varianter

Gemensamt för våra glasräcken är att de alla har den unika design och innovativa konstruktion som ClickitUp® är ett signum för. För att matcha behov och placeringar har anpassningar gjorts och flera varianter av glasräcke har vuxit fram.

Vi har glasräcke för markplan, för balkongen och för placering innanför befintligt räcke. Och vi har med och utan det övre höjbara glaset som originalutförandet ClickitUp har.

Glasräcke – för markplan

Om utemiljön är i markplan så är det ClickitUp, CiUFixed eller CiUFlex som skall användas. Det som kännetecknar markplan är att räcket ej får monteras där utfallsrisk föreligger.

ClickitUp

Många uteserveringar använder ClickitUp som väderskydd för sina gäster men denna variant av glasräcke passar lika bra hemma som vindskydd på altanen, runt terrassen eller uteplatsen.

CiUFixed

Om behovet av vindskydd inte finns så har vi vårt fasta glasräcke CiUFixed.

CiUFlex

Nyheten CiUFlex beställs som ett fast glasräcke med möjlighet att uppgradera med vindskydd. Det går enkelt och smidigt att beställa samt montera den separata övre rörliga delen i efterhand.

Standardsektioner av CiUFixed och ClickitUp beställer du enklast i vår webshop eller får offert via Bygg ditt räcke. För specialmått och CiUFlex fyll i offertförfrågan för att få pris på ditt glasräcke.

Glasräcke – för balkongen

När utemiljön är placerad där utfallsrisk föreligger så har vi glasräcken med balkongglas. Våra varianter av glasräcken för balkongen är testade och godkända enligt gällande branschnormer. Varianterna uppfyller de hårdaste testkraven på marknaden utan för den delen tumma på
designen. Våra glasräcken för balkongen ger dig design och säkerhet i ett.

ClickitUpBalcony

ClickitUpBalcony för terassen ger en glasklar utsikt samtidigt som glasräckets övre rörliga del skyddar från vinden. Räcket kan kombineras med vårt fasta glasräcke

CiUBalconyFixed

CiUBalconyFixed som har samma eleganta och stilrena design som vår höj och sänkbara variant.

CiUBalconyFlex

Nyhet bland våra varianter av glasräcken för balkong är CiUBalconyFlex. Detta fasta glasräcke går i efterhand att uppgradera med en övre
rörlig del.

Standardsektioner av CiUBalconyFixed och ClickitUpBalcony beställer du enklast i vår webshop. Önskar du hjälp från våra produktexpterter fyll i formulär offertförfrågan så återkommer vi med offert och ritning på projekt.

Glasräcke för eftermontage

ClickitUpInside är glasräcke som gör det möjligt att eftermontera ett vindskydd i glas innanför ett befintligt balkongräcke. Har utemiljön redan ett godkänt räcke är ClickitUpInside varianten att välja.

Att eftermontera en höj och sänkbar inglasning ger en balkong i lä. Våra insidevarianter monteras innanför annan fast installation.

ClickitUpInside 600

Inside 600 är en variant av våra glasräcke som gör det möjligt att montera ett vindskydd i glas innanför befintligt balkongräcke. Varianten monteras med fördel där ett befintligt heltäckande räcke redan finns.

ClickitUpInside 1100

Inside 1100 har i stort sett samma konstruktion som ClickitUp. Det som skiljer produkterna åt är att de har olika markfästen. Till våra Insidevarianter har vi skapat markfästen som kan placeras nära befintligt räcke eller mur.

Begär offert

Fyll i kontaktformuläret om du vill ha en offert eller bli kontaktad av oss. Vi skickar offerten med ritning och vindlastberäkning.

Petra Fasth

Hjälp av produktexpert

Vi ritar alltid upp alla byggprojekt! Boka gärna ett möte så skissar vi tillsammans på ert byggprojekt!