Kontakta oss direkt
X Choose your country
da_DK Denmark
nb_NO Norway
en_GB UK
fi_FI Finland
de_DE Germany
es_ES Spain
fr_FR France
nl_NL Netherlands
pl_PL Poland
sv_SE Sweden
Designed and produced in Sweden
+46 (0)10-4804700 | Återförsäljare

ErgoSafe jobbar för en renare värld

ErgoSafes har fokus på att hämta hem leverantörer

Ett sådant företag är halmstadbaserade EMIN AB. Vi ställde frågan om ett mer miljövänligt glasputs till EMIN som vanligtvis levererar vårdprodukter och fodertillskott till häst och hund. Efter ett kortare möte så var processen i gång att få fram ett glasputs.

EMIN – ett av många utvecklingsprojekt i Halmstad

Samarbetet med EMIN inkluderar så många värden som ErgoSafe står för. Framtagandet av vårt nya fönsterputs är ett resultat av att vi är nyfikna och fokuserade på att hitta lösningar. Företagen delar visionen om att bidra till en renare värld.

För EMIN är det viktigt och att produkterna tillverkas utifrån ett hållbarhetsperspektiv med så rena ingredienser som möjligt. Vilket går i linje med ErgoSafes ambitioner att verka för hållbart användade av resurser.

Mattias Lindeberg, VD och ägare av EMIN, beskriver samarbetet så här:  ”Det har varit inspirerande för oss att leverera en ny produkt till ErgoSafe som matchar vår vision, kompetens och för att vi båda är verksamma här i kommunen. Tillsammans värnar vi om företagandet i Halmstad och att leverera miljövänliga produkter.”

Närliggande samarbete bra för Halmstad i stort

Samarbetet med EMIN går linje med vår ambition att hämta hem våra leverantörer. För Halmstad Kommun så innebär ErgoSafes hållbarhetsresa att jobbtillfällen och företagande främjas. Sammanfattningsvis så gynnar utvecklingsprojektet med EMIN både miljön och vår stad Halmstad.

– Vi vill främja svenska företagare och när dessa är verksamma i vår hemstad Halmstad är det extra kul, säger ErgoSafes VD Fredrik Johansson.

Som vi så många gånger tidigare sagt så tror vi på kraften i tillsammans. Att jobba nära våra leverantörer både geografiskt och i utvecklingsarbeten är en röd tråd genom ErgoSafes historia. Nu väljer vi att mer tydligt utmana nya och befintliga leverantörer att agera hållbart.

 

Made in Sweden

Vi är stolta över att vi är ett producerande företag med all vår produktion och utveckling i Sverige. Vi ser många fördelar med att vi kan styra och påverka stora delar av vår värdekedja.

Tillsammans gör vi bättre

Vi vill jobba tillsammans med andra som också gör bra val för miljön och verkar hållbart. Genom att vi äger vår produktion så har vi möjlighet att helt påverka vem vi samarbetar med.

Vår RAKET leder oss

Vi värdesätter delaktighet, ett öppet klimat där alla medarbetare blir hörda och inkluderade. På ErgoSafe har vi tillsammans utvecklat våra ledord som bildar vår RAKET.

ErgoSafes glasräcke med varumärke ClickitUp® är mönsterskyddad genom: Design right 002416248. 001-005. 3/3 2014.
Vårt mönsterskydd innebär att ingen annan aktör har laglig rätt att tillverka, sälja eller importera kopior av ErgoSafes glasräcke inom EU.