Kontakta oss direkt
X Choose your country
da_DK Denmark
nb_NO Norway
en_GB UK
fi_FI Finland
de_DE Germany
es_ES Spain
fr_FR France
nl_NL Netherlands
pl_PL Poland
sv_SE Sweden
Designed and produced in Sweden
+46 (0)10-4804700 | Återförsäljare

Välkommen hem

Vi har glasräcke till din uteplats

Glasräcke till din uteplats

Som skydd för vinden, utan att göra avkall på utsikten finns våra höj och sänkbara glasräcken. I samma eleganta och stilrena design har vi även glasräcken med endast ett fast nedre glas. Vi har helt enkelt glasräcken för olika behov som är anpassade för uteplatser i markplan och på balkongen. Vi har även glasräcken för placering innanför ett befintligt balkongräcke.

Testa våra räcken på din uteplats!

Nu erbjuder vi möjligheten att testa hur ett glasräcke ur ClickitUp®-serien skulle se ut på plats hos dig. Scanna in QR-koden och placera ut glasräcket på din uteplats.

Klicka på Se i AR för att testa!

Ett glasräcke – flera varianter

Våra duktiga medarbetare hjälper gärna till och ritar upp din uteplats, terrass, balkong eller uteservering med den rätta varianten av glasräcke för just din utemiljö!

Vindlastberäkning?

För att kunna rekommendera glasräckets maximala breddmått för specifikt projekt utför våra glasräckesexperter vindlastberäkning på samtliga byggprojekt.

Bygghjälp?

Vi har samlat bra information, monteringsfilm och en pdf som guidar dig när du skall planera, beställa och montera ClickitUp Glasräcke för markplan.

Kvalitet och säkerhet

Det viktigaste för oss är slutanvändarens säkerhet! För ErgoSafe, företaget bakom ClickitUp®glasräcke, är kvalitetsfrågor ständigt i fokus.

Glasräcke för markplan

Om utemiljön är i markplan så är det våra olika varinter av glasräcken som skall användas. Det som kännetecknar markplan är att räcket ej får monteras där utfallsrisk föreligger. 

Glasräcke för balkongen

När utemiljön är placerad där utfallsrisk föreligger så har vi glasräcken med balkongglas.

Våra varianter av glasräcken för balkongen uppfyller de hårdaste testkraven på marknaden utan för den delen tumma på designen.

 
Våra glasräcken för balkongen ger dig design och säkerhet i ett.

Glasräcke innanför befintligt räcke

Våra Inside-varinter är glasräcke  gör det möjligt att eftermontera ett vindskydd i glas innanför befintligt balkongräcke. Har utemiljön redan ett godkänt räcke är ClickitUpInside varianten att välja. 

Att eftermontera en höj och sänkbar inglasning ger en balkong i lä. Våra insidevarianter monteras innanför annan fast installation.

Prisförslag?

Fyll i kontaktformuläret om du vill ha en offert eller bli kontaktad av en av våra säljare.

Vi hjälper dig gärna

Hör gärna av dig om du har funderingar, frågor eller ett spännande projekt på gång.

Bildgalleri

Kika in i vårt bildgalleri och inspireras av olika projekt där glasräcket ClickitUp® använts.

ErgoSafes glasräcke med varumärke ClickitUp® är mönsterskyddad genom: Design right 002416248. 001-005. 3/3 2014.
Vårt mönsterskydd innebär att ingen annan aktör har laglig rätt att tillverka, sälja eller importera kopior av ErgoSafes glasräcke inom EU.