Kontakta oss direkt
Designed and produced in Sweden
+46 (0)10-4804700

ClickitUpBalcony

Höj och sänkbart glasräcke för balkong

Höj och sänkbart glasräcke för balkongen

Med ClickitUpBalcony skapas möjlighet för en vindstilla oas på balkongen eller terrassen samtidigt som glasräcket ger en snygg, elegant och stilren fasad. Denna variant av höj och sänkbart glasräcke passar utmärkt på takterassen. ErgoSafes glasräcke för terasser och balkonger är anpassat för installation där utfallsrisk föreligger.

Med detta höj och sänkbara glasrräcke ökar ni chanserna för fler dagar och kvällar utomhus.

ClickitUpBalcony skapar möjligheten för en vindstilla oas på din balkong eller terrass samtidigt som du får en snygg och stilren fasad.

Begär offert

Fyll i kontaktformuläret om du vill ha en offert eller bli kontaktad av oss. Vi skickar offerten med ritning och vindlastberäkning.

Petra Fasth

Hjälp av produktexpert

Vi ritar alltid upp alla byggprojekt! Boka gärna ett möte så skissar vi tillsammans på ert byggprojekt!

ClickitUpBalcony – rak sektion eller välvt hörn

ClickitUpBalcony, höj och sänkbart glasräcke för balkong, finns i sektionerna rak samt välvt hörn, ClickitUpBalconyCurved.

De raka sektionerna, ClickitUpBalcony, går att beställa i standardmått eller i specialmått. Det maximala breddmåttet är 1800 mm. Räcket finns i två olika höjder.

Vi levererar våra glasräcken i kompletta sektioner och det går utmärkt att kombinera våra olika produkttyper av glasräcke med varandra. 

Läs mer om våra olika utförande av ClickitUpBalcony nedan.

Ett premium glasräcke

Det nedre fasta lamellglaset är 8,76 mm härdat och den övre rörliga delen består av 6 mm härdat glas.

Sektionens höjd är 1100 mm alt. 1200 mm i nedsänkt läge och 1900 mm respektive 2000 mm i upphöjt läge.

Aluminiumprofilerna är som standard naturanodiserade. Mot ett kostnadstillägg kan man få profilerna i svartanodiserat.

ClickitUpBalcony är ett höj och sänkbart glasräcke som är anpassat till och uppfyller de hårdaste testkraven på marknaden för installation på balkong.

ErgoSafe, företaget bakom ClickitUp, är SP-certifierat i enlighet med EN-1090, en europeisk standard som hanterar bärande konstruktioner i stål och aluminium. Produkten är testad hos SP (Sveriges Tekniska Forskningsinstitut) gällande tungstöt och vindlast för er säkerhet.

ErgoSafes glasräcke med varumärke ClickitUp® är mönsterskyddad genom: Design right 002416248. 001-005. 3/3 2014.
Vårt mönsterskydd innebär att ingen annan aktör har laglig rätt att tillverka, sälja eller importera kopior av ErgoSafes glasräcke inom EU.