Kontakta oss direkt
Designed and produced in Sweden
+46 (0)10-4804700

Leverans & transport

Villkor gällande leverans & transport 

Villkor gällande leverans

Villkor gällande leverans och transport av din order finns angivet på ditt ordererkännaden (OE). På ditt OE framgår även leveransvecka. På ordererkännadet uppges fredagens datum i aktuell leveransvecka. Vi kontaktar alltid kunden via mail, om denna är angiven på OE, innan vi skickar gods från oss. Normalt varierar våra leveranser från 2-8 veckor. Variationen på leveranstid är pga av standardmått respektive måttanpassade på ClickitUp®sektion.

Viktigt är att läsa den information om leverans och Transport som medföljer när du får ditt OE. Kopia av medföljande pdf finns även här

Leveranstider

Beroende på om innehållet av order är standardmått eller måttanpassad beställning påverkar leveranstid. Om det är så att ErgoSafe AB inte kan leverera inom avtalad tid kommer du bli kontaktad via mail och där bli informerad om anledningen till förseningen och då få en ny leveranstid.

Din leverans aviseras av våra transportörer. Beräknad leveransvecka finns angiven på ditt ordererkännande. Leveransdag bestäms av vår transportör och är inget som kan påverka. Transportören leveransaviserar dig med ett tidsintervall för lossning, senast dagen före leverans, på ditt angivna telefonnummer.

Transport

Paketering av gods

ClickitUp® packas på en specialbyggd träpall. En pall rymmer max 6 st sektioner.

Kontroll när gods anländer

Kontrollera tillsammans med chauffören att godset är oskadat och att kolliantalet överensstämmer med fraktsedeln. Vid synliga skador på emballage eller gods, eller vid avsaknad av kolli, ska du göra en skriftlig notering på fraktsedeln i samband med mottagandet. Skadan eller avsaknaden anmäls därefter snarast av dig ErgoSafe AB. Synlig skada på godset måste anmälas till ErgoSafe samma dag gods används. Är det en icke synlig skada som först syns vid uppackning, men som kan härledas till transport av gods, skall denna anmälas senast 6 dagar efter mottagen leverans. Tveka inte att kontakta ErgoSafe vid frågor om skador på gods orsakade under eller i samband med transport. Kontaktuppgifter ErgoSafe.

Leverans med lastbil

Hur stor är lastbilen som kommer med mitt gods?
Kan variera, är det inom ”normalt vägnät” är det ordinär lastbil upp till 12 meter. Om icke allmän väg etc. måste det uppges i beställningen och då kan lastbilen vara mindre men då också en dyrare frakt.

Hur levereras mitt ClickitUp räcke?
ClickitUp® sektioner kommer kompletta på pall. En pall rymmer 6 sektioner. Totalt kan en pall väga upp till 450kg. Platsen där leverans skall ske måste vara asfalterad väg eller liknade. Det är köparens ansvar att vägen fram till leveransplatsen uppfyller åkeriets krav.

Det går att få tidslossning (exakt leverans dag och tid inom 1 timme) mot en tilläggskostnad, beroende på leveransadress. För att följa var godset befinner sig vid leverans skall Er e-postadress registreras vid bokning av transport. Viktigt att anmäla skada av gods direkt vid leverans annars utgår rätten att kräva ersättning (se köpvillkor) 

1 st ClickitUp® 1800sektion väger 73 kg
1 st ClickitUp® 1500sektion väger 63 kg
1 st ClickitUp® 1000sektion väger 45 kg